Як вибрати бензопилу?

Як вибрати бензопилу?
15.11

Купівля бензопили передбачає, що майбутній власник вже встиг визначитися з метою придбання. Сучасні інструменти можна розділити на професійні, напівпрофесійні та побутові. В залежності від рівня навантажень і тривалості роботи і потрібно вибирати бензопилу, асортимент яких в інтернет магазині StartTools в Харкові дозволить врахувати будь-які побажання. Правильно підібравши інструмент по потужності і компонентів гарнітури, можна отримати впевненість у тому, що пила буде успішно працювати протягом декількох років.

бензопила гудлакБензопили побутові і професійні являють собою дві різні сторони однієї медалі. Побутові або аматорські інструменти відрізняються простою конструкцією. Вони створені в розрахунку на роботу тривалістю до 20-30 годин на місяць. Бензопила відрізняється невисокою потужністю, що повністю компенсується завдяки невеликій вартості і зручності в обігу. Таке обладнання ідеально підходить для заготівлі дров або розпилювання невеликих дощок під час будівництва.

Якщо бензопила потрібно для виробничих цілей, то тут не обійтися без професійних інструментів, наприклад, бензопила Start Pro. Вони володіють найбільшою потужністю, а також відмінним запасом міцності. У процесі виробництва використовуються тільки кращі компоненти і надійний корпус. Додатково будуть реалізовані спеціальні системи для компенсації вібрацій або легкого старту. Завдяки сучасним технологіям навіть такі пристрої мають невеликі розміри і масу. Інструкція показує, що вони найкраще пристосовані для промислової заготовки лісу.

Як купити бензопилу недорого і не помилитися?

Перед покупкою варто приділити увагу складовим елементам, які є у кожної пилки, а також їх призначенням. Бензопила складається з таких частин:

Рукоятка. Необхідна для створення опори під час утримання інструменту оператором. На задній рукояті також знаходиться газ, за допомогою якого можна відкрити дросельну заслінку.

  • Паливний бак. Використовується для наповнення паливною сумішшю, яка буде дозовано надходити в ДВС. Сумішшю виступає комбінація бензину і масла в оптимальних пропорціях.
  • Запалювання. Механізм, який забезпечує іскру для свічок запалювання.
  • Масляний бак. В ньому зберігається ланцюгова змазка. Витрата масла відбувається за рахунок його подачі на шину, ланцюг і зірочку.
  • Гальмо ланцюга. Система блокування, яка захищає оператора від небезпеки в разі заїдання пилки в деревині.
  • Направляюча шина. Використовується в якості направляючої для руху ланцюга.
  • Ланцюг. Ключовий елемент конструкції, без якого неможливо розпиляти дерево.

бензопила Start ProЯкщо ви бажаєте замовити надійну бензопилу, то найкраще купувати недорогі бензопили фірми:

  • Start Pro;
  • Goodluck Pro.

Бензопили Start Pro створюють конкурентність таким фірмам як Bosh

Купити бензопилу в Дніпрі не складно, якщо звернутися на наш сайт. Тут представлена продукція бренду Start Pro, яка відрізняється наявністю автоматичного змащення ланцюга, що полегшує догляд за обладнанням. Чимало замовників вибирають даний бренд в Одесі тому, що інструменти мають металевий корпус, демонструє чудову міцність і надійність. Відгуки допоможуть скласти уявлення про функціональність бензопили. В процесі роботи агрегатів даного бренду вдається зберегти мінімальний шум і вібрацію. Ми пропонуємо замовити електроінструмент в Києві за ціною, яка повністю відповідає їх якості.  

Останні новини
Як вибрати шабельну пилу
Як вибрати шабельну пилу
29.11
Широкий асортимент та різноманітність торгових марок сучасного електроінструменту значно ускладнює вибір шабельної пилки. Цей універсальний інструмент поєднує в собі риси ручної пилки та електролобзика, проте має більш розширений функціонал.
Читати далі
Як вибрати акумуляторну ланцюгову пилу
Як вибрати акумуляторну ланцюгову пилу
29.11
Для роботи на присадибній ділянці, обрізки дерев та чагарників, заготівлі дров на зиму без ланцюгової пилки не обійтися. Вибір акумуляторної ланцюгової пилки обумовлений безперечними перевагами обладнання, що поєднує в собі всі переваги електрообладнання та інструментів, оснащених бензиновим двигуном
Читати далі
Вибір акумуляторного шуруповерта
Вибір акумуляторного шуруповерта
26.11
Шуруповерт є електричною викруткою з розширеним функціоналом. З його допомогою можна легко змонтувати збірні конструкції, вкрутити за лічені хвилини сотні болтів та шурупів, просвердлити отвори потрібного діаметра у пластиці, деревині, тонких металевих деталях.
Читати далі
Вибираємо паяльник для пластикових труб
Вибираємо паяльник для пластикових труб
02.08
На зміну чавунним конструкцій трубопроводу для водопостачання і каналізації в квартирах і виробничих приміщеннях прийшли поліпропіленові труби, для монтажу яких використовується спеціальний інструмент - паяльник.
Читати далі
Електричний лобзик: для чого він потрібен і як вибрати
Електричний лобзик: для чого він потрібен і як вибрати
02.08
Розпиляти дерев'яну дошку можна і звичайною пилкою. Однак якщо виникає необхідність в роботі крихкими, легко розшаровуються матеріалами, на допомогу приходить електричний лобзик.
Читати далі
Електричний дриль: поради щодо вибору
Електричний дриль: поради щодо вибору
02.08
Одним з найбільш затребуваних інструментів для ремонтних і будівельних робіт є електрична дриль. З її допомогою можна виконувати величезну кількість операцій: легко зібрати або відремонтувати меблі, свердлити отвори будь-якого діаметру, розмішувати фарбу, клей для шпалер або заточити свердло.
Читати далі
Що слід врахувати при виборі будівельного міксера
Що слід врахувати при виборі будівельного міксера
02.08
Якість будівельних і монтажних робіт залежить від того, наскільки однорідною є суміш для обробки поверхонь або проклейки матеріалів.
Читати далі
Як вибрати точильний верстат для будинку
Як вибрати точильний верстат для будинку
30.07
Ефективність і якість роботи ріжучих інструментів залежить від гостроти заточки. Навіть звичайні ножі для роботи на кухні повинні бути гострими. Однак підручними інструментами таку роботу виконати досить складно.
Читати далі